Advanced Search

€ 0 tot € 700.000

we found 0 results
Your search results

Taxatie

Makelaardij GROS

Papiermolenstreek 2 8754 GE Makkum

Er zijn verschillende redenen om uw woning te laten taxeren. Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld vaak nodig voor het aangaan van een hypotheek. Of wellicht wilt u de waarde van de woning weten bij verkoop, scheiding of erfenis.

Bij het taxeren van woningen komt veel kijken. De waarde van de woning wordt door een groot aantal factoren bepaald, zoals de actuele marktsituatie, de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud, het materiaalgebruik, de indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, de ligging en directe omgeving, het bestemmingsplan en de eventuele aanwezigheid van bodemverontreiniging of asbest. Vervolgens is ook het doel van de taxatie van invloed op het vaststellen van de waarde.

Bij Makelaardij GROS kunt u rekenen op deskundig advies. De taxatiewaarde en andere voor u belangrijke informatie leggen wij voor u vast in een duidelijk en leesbaar taxatierapport.

Wij behandelen uw taxaties vertrouwelijk en correct. Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Wij zijn aangesloten bij de NWWI en Taxateursunie.

Neem contact met ons op

    Taxatie aanvragen