Your search results

Van Aylvaweg 38, Witmarsum

van Aylvaweg 38, Witmarsum,
toevoegen aan favorieten
5580
verkocht
Video

Multifunctioneel pand in een voormalig bankgebouw op een uitstekende locatie aan de doorgaande weg in Witmarsum. Het pand is naast bedrijfsmatig gebruik ook zeer geschikt als woonwerkpand of woonhuis.

Het pand is gelegen op 1.389m2 eigen grond. De aanwezige kluizen herinneren nog aan de bankperiode. Tegenwoordig huurt de Rabobank een hoek van het pand dat dienst doet als pinautomaat.

Indeling: door de entree met elektrische-, glazen-, openslaande deuren komt u in de hal die toegang geeft tot een representatieve spreek/kantoorkamer en de open ruimte die nu is ingericht als kantoor. Doordat er in de ruimte slechts 1 pilaar staat, is de ruimte helemaal naar uw wens in te delen. De open trap geeft toegang naar de kantoorruimte op de verdieping.

De glazen pui in de achtergevel geeft een schitterend uitzicht over de achtertuin met daarachter het groene grasland van de landerijen. Achter in de ruimte is een ruim kantoor waar vroeger de bankdirecteur zijn zetel had. De kluis aan de rechterzijde huisvest de patchkast en de voorraad. De personeelsingang geeft toegang tot de keuken, garderobe, dames en herentoilet. Er is zelfs een douche aanwezig.

Het pand is voorzien van een up-to-date computernetwerk met meer dan voldoende aansluitpunten. Ook stroompunten zijn ruim aanwezig. De verwarming is door middel van een moderne en zuinige ketel. Het luchtklimaatsysteem voorziet het kantoor van verkoeling en luchtverversing. De bovenverdieping is voorzien van airconditioning. Op de vloer op de benedenverdieping ligt een onderhoudsvrije PVC-vloer welke een lange levensduur heeft. Het hele pand is voorzien van dubbele beglazing.

Er zijn een flink aantal parkeerplekken.

Algemeen: 1.389 m2 eigen grond. Bruto vloeroppervlakte op de begane grond: circa 365 m2. kantoorruimte op de verdieping: circa 130 m2 en berg-/technische ruimte: circa 50m2. Totale inhoud is circa 1.800 m3.

Kortom, een zeer bijzonder, multifunctioneel object!

Address: van Aylvaweg 38, Witmarsum
City:
Postcode: 8748 CE
Country: Netherlands
Property Id : 144501
Woonoppervlakte: 495 m2
Oppervlakte perceel: 1.389 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Property Order: 0
Bouwjaar: 1969
Garages: 1
Publication ID: 5331143
Inhoud: 1800 m³
Ligging Tuin: West
Property Order: 0
In centrum
Tuin rondom

    Brochure aanvragen

Wat is mijn huis waard?
Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan van uw huis!
Aanvragen