Your search results

Suderseewei 11, Makkum

op aanvraag
Suderseewei 11, Makkum,
toevoegen aan favorieten
3660
normaal

Bedrijfscomplex bestaande uit verschillende gebouwen op een groot perceel grond gelegen op zichtlocatie aan de rondweg van Makkum.

Hoofdgebouw:
Het ruime bedrijfspand is zeer geschikt voor het uitoefenen van een garagebedrijf. De grote hal (oppervlakte: circa 350m²) is voorzien van een royale overheaddeur en grote vensters en is daardoor geschikt voor gebruik als showroom. Daarachter bevindt zich de geheel afsluitbare werkplaats (oppervlakte: circa 100m²) met 2 autobruggen. Deze ruimte beschikt over krachtstroom en persluchtinstallatie. Inpandig zijn er een drietal kantoorruimtes waarvan 2 op de begane grond en 1 naast de kantine op de verdieping.

Winkelruimte:
De winkelruimte (oppervlakte: circa 20m²) rechtsvoor is traditioneel opgetrokken uit steen, is geïsoleerd en voorzien van thermopane beglazing.

Loods:
Achter het hoofdgebouw bevindt zich een vrijstaande loods (oppervlakte: circa 50m2) met zowel aan de voor- als achterzijde een overheaddeur. Deze ruimte is geschikt voor stalling of als werkplaats. De ruimte is niet geïsoleerd.

Wasserette:
Luxe wasserette bestaande uit een dubbele doe-het-zelf wasbox en automatische carwash. Tevens beschikt het pand over een wachtlokaal, kantoorruimte en machineruimte. Op het terrein is een stofzuigerinstallatie aanwezig. Het geheel is voorzien van vloerverwarming waardoor auto’s ook tijdens een strenge winter gewassen kan worden.

Pompstation:
Onbemande pomp alwaar naast benzine en diesel ook autogas getankt kan worden. Voor het beheer van de pomp is er een samenwerking met Tamoil aangegaan. De exploitatie vergt daardoor niet veel inspanningen en is een welkome aanvulling op een garagebedrijf en een zekere bron van inkomsten.

Algemeen:
3.527m² eigen grond. Het perceel is verhard met straatklinkers en biedt voldoende ruimte voor het parkeren en stallen van auto’s. Het pand is in een goede staat van onderhoud en voor het huidige gebruik zijn alle vergunningen zijn aanwezig. De brandstoftanks zijn in 2010 vernieuwd.
Dit complex bestaat uit een verzameling van verschillende gebouwen met verschillende functies. Zowel koop als huur van het geheel of een deel is bespreekbaar.

Address: Suderseewei 11, Makkum
City:
Postcode: 8754 GK
Country: Netherlands
Property Id : 22931
Oppervlakte perceel: 3.527 m2
Property Order: 0
Publication ID: 4560938
Property Order: 0

    Brochure aanvragen