Your search results

Sint Odulphusstraat 35, Bakhuizen

Sint Odulphusstraat 35, Bakhuizen,
toevoegen aan favorieten
5107
verkocht

Zeer ruim woon- en werkpand met schitterende parkachtige achtertuin gelegen in een gezellig dorp tussen de bossen en het IJsselmeer. Het wordt nu gebruikt als woning met café/restaurant en zalencentrum. Maar het geheel biedt een legio aan mogelijkheden zoals: bewoning voor meerdere gezinnen, “kangaroewoning”, werkplaats, kantoor, winkel, atelier, enzovoort.

Indeling: aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met daarachter de ingerichte (horeca) keuken. Het café gedeelte aan de voorzijde is een echt bruincafé, is sfeervol ingericht en beschikt over een grote bar en schouw met houtkachel. Via een lange gang met dubbele toiletunits is er toegang tot de twee zalen van circa 68 m2 en 270 m2. Deze ruimtes hebben een eigen entree aan de zijgevel.

1ste verdieping: de overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers, waarvan de voorste ruim is en nu wordt gebruikt als woonkamer. De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Achter deze ruimte bevindt zich de 5de slaapkamer. Via de overloop is er een toegang tot het platte dak.

De tuin is schitterend aangelegd en is bijna niet te omschrijven. Zo beschikt het over een terras met een buitenzwembad. Tussen de bomen, perken en borders door bevindt zich een tweetal grote vijvers waar de koikarpers een walhalla hebben. Vanaf de terrassen rondom is daar een schitterend zicht op. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze tuin tijdens een bezichtiging.

Algemeen: bouwjaar 1920. Eigen grond: 2.896 m2. Het voorpand is een gemeentelijk monument. Er is voldoende parkeergelegenheid op het afsluitbare eigen terrein. Bent u die ondernemende tuinliefhebber die wonen en werk wil combineren of hebt u hele andere ideeën, laat u dan eens verrassen tijdens een bezichtiging. De koffie staat klaar.

Address: Sint Odulphusstraat 35, Bakhuizen
City:
Postcode: 8574 SW
Country: Netherlands
Property Id : 146526
Woonoppervlakte: 140 m2
Oppervlakte perceel: 2.896 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Property Order: 0
Bouwjaar: 1920
Publication ID: 5343841
Inhoud: 2700 m³
Ligging Tuin: Zuid-Oost
Property Order: 0
In centrum

    Brochure aanvragen