Your search results

Scherhemstraat 25, Sneek

Scherhemstraat 25, SNEEK,
toevoegen aan favorieten
3121
verkocht

Modern en verzorgd appartement op de begane grond met beschutte tuin op het zuiden.
Indeling: centrale entree met trappenhuis, bergingen en toegang tot de woningen. Direct naast de voordeur van het appartement bevindt zich de berging. De gang achter de voordeur verbindt alle ruimtes met elkaar. De achterste slaapkamer is bij de woonkamer getrokken waardoor er een ruime en lichte living is ontstaan met een sfeervolle schoorsteenmantel. Vanuit de woonkamer loopt u zo de fraai bestrate tuin in (ca. 35m2). De woning beschikt over 1 slaapkamer. De keuken is in een witte kleurstelling uitgevoerd en beschikt over een inbouwkookplaat en afzuigkap. De badkamer is gemoderniseerd en is uitgevoerd met een zwevend toilet, wastafel en douchecabine.
Algemeen: geheel voorzien van dubbel glas. De woning is gemoderniseerd, de wanden zijn strak afgewerkt, het plafond gepleisterd en de vloeren zijn gedekt met een hoogwaardige laminaatvloer. De combi HR-ketel is huur en is in 2012 geplaatst. Het bestuur van de vereniging van eigenaren is actief en wordt professioneel uitgevoerd. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 85,00. Dit bedrag wordt onder andere besteed aan onderhoud, verzekering en reservering voor grootonderhoud.

Bent u op zoek naar een compacte woning die u zo kan betrekken, dan is een bezichtiging in deze woning zeker de moeite waard.

Address: Scherhemstraat 25, SNEEK
City:
Postcode: 8608 AE
Country: Netherlands
Property Id : 2260
Woonoppervlakte: 75 m2
Oppervlakte perceel: -1 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Property Order: 0
Publication ID: 3892660
Inhoud: 200 m³
Ligging Tuin: Zuid
Property Order: 0
Aan rustige weg
Achtertuin
Dubbel glas
Centrale verwarming

    Brochure aanvragen