Your search results

Plein 2, Makkum

Plein 2, Makkum,
toevoegen aan favorieten
1060
verkocht

Woon/winkelpand gelegen in het hart van het karakteristieke centrum van Makkum. Het pand is ruim en biedt diverse mogelijkheden.

Begane grond: de winkelruimte beschikt over veel etalageruimte met entree aan de voorzijde. De winkel is ongeveer 52 m2 groot met daarachter een ruim magazijn. De achterwand is van hout waardoor de winkel eenvoudig vergroot kan worden. Naast deze commerciële ruimte bevindt zich nog een bergruimte met toegang tot de naastgelegen steeg. Het woongedeelte heeft een eigen toegang waardoor gescheiden gebruik woning / winkel mogelijk is. (Deels) verhuur is bijvoorbeeld ook een optie.

1e Verdieping: de trap brengt u naar de overloop met toegang tot de ruime, zonnige woonkamer met uitzicht over het levendige plein met zijn terrasjes, restaurants en winkeltjes. De halfopen keuken is eenvoudig. De schuifpui in de achtergevel geeft toegang tot het royale dakterras (circa 35 m2). Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met de wasmachineaansluiting.

2e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 14 m2, 10 m2, 9 m2). De ruime badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en beschikt over een ligbad en wastafel. De overloop is voorzien van 2 grote kasten, waar de combi c.v. ketel is geplaatst.

Algemeen: 134 m2 eigen grond. Het pand beschikt over een gemengde bestemming (wonen en detailhandel). Het dak is in 2018 gerenoveerd. Voorzien van dubbelglas (deels) en dakisolatie. Bouwkundig bevindt dit pand zich in een prima staat, binnen kan het echter wel wat modernisatie gebruiken.

Address: Plein 2, Makkum
City:
Postcode: 8754 ER
Country: Netherlands
Property Id : 334914
Woonoppervlakte: 115 m2
Oppervlakte perceel: 134 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Property Order: 0
Bouwjaar: 1738
Publication ID: 6368962
Inhoud: 675 m³
Property Order: 0
In centrum
Centrale verwarming
Dakisolatie

    Brochure aanvragen