Your search results

Ds L Touwenlaan 14, Makkum

€ 195.000 k.k.
Ds L Touwenlaan 14, Makkum,
toevoegen aan favorieten
3014
in prijs verlaagd

Ruime woning met bijzonder opvallende trapgevel, tuin op het zuiden en een royale berging/hobbyruimte. Dit pand is rond 1800 gebouwd en in 2011 heeft er een grote renovatie plaats gevonden. Zo is er een brede trap in de gang geplaats naar de verdieping, is de indeling aangepast en zijn er isolatiemaatregelen genomen. Alle gemakken die Makkum te bieden heeft zijn op loopafstand te bereiken.

Indeling: de karakteristieke voordeur in de houten pui aan de voorzijde geeft toegang tot een heerlijke brede hal waarbij de nieuwe trap direct de aandacht trekt. De living is verdeeld in een voorkamer die kan worden afgesloten van de ruime woonkeuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Daarachter bevindt zich een portaal met toegang tot het toilet en de eenvoudige doucheruimte. Vervolgens komt u in de wasruimte met daarachter nog twee vertrekken die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden, een slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Het achterste vertrek is een royale hobbyruimte met daarboven de ruime bergzolder. De achtertuin is geheel bestraat en op het zuiden gelegen.

1ste verdieping: overloop, 3 slaapkamers met afmetingen van 17,5m2, 16,5m2 en 9,5m2.

2de verdieping: bergzolder te bereiken met een schuiftrap. Deze ruimte heeft een nokhoogte van 3 meter. Deze verdieping biedt nog zeker ruimte voor 2 extra slaapkamers. De overloop op de eerste verdieping heeft voldoende ruimte voor een vaste trap.

Algemeen: 164m2 eigen grond. De woning is voorzien van muur- en plafondisolatie en dubbelglas in het woongedeelte. In 2019 is de voorgevel gereinigd en opnieuw gevoegd. De woning is gelegen in een gebied met beschermd dorpsgezicht maar is geen monument. Er bevindt zich voldoende parkeerplaats aan de achterzijde van de woning op het pleintje aan de Tuinstraat.
Bent u op zoek naar een ruime woning met “smoel” en met bouwkundige mogelijkheden waarbij de supermarkt, de bakker en de slager op loopafstand te vinden zijn, laat u dan eens verrassen tijdens een bezichtiging.

Address: Ds L Touwenlaan 14, Makkum
City:
Postcode: 8754 BS
Country: Netherlands
Property Id : 249290
Prijs: € 195.000 k.k.
Woonoppervlakte: 125 m2
Oppervlakte perceel: 164 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Property Order: 0
Bouwjaar: 1800
Publication ID: 5968034
Inhoud: 425 m³
Ligging Tuin: Zuid
Property Order: 0
In centrum
Achtertuin
Centrale verwarming

    Brochure aanvragen

Wat is mijn huis waard?
Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan van uw huis!
Aanvragen