Your search results

De Tunen 15f, Witmarsum

De Tunen 15F, WITMARSUM,
toevoegen aan favorieten
4099
verkocht

Geschakelde bedrijfsunit gelegen op een kleinschalig industrieterrein aan de rand van Witmarsum. De A7 snelweg is binnen 5 min te bereiken. Amsterdam, Groningen of Zwolle zijn binnen een uur te berijden met de auto. De loods beschikt over een elektrische overheaddeur met een hoogte van 5 meter. Het pand bestaat uit een stalen skelet en is opgetrokken uit stalen profielplaten en is gedekt met bitumen.

Indeling: Bedrijfsruimte met betonnen vloer. Boven de helft van de ruimte is een verdieping geplaatst. De gehele breedte is door een zware ijzeren balk overspannen waardoor er geen pijlers zijn. De ruimte meet 14,60 meter bij 7,75 meter met een hoogte van 6,30 meter. In de ruimte is een toilet geplaatst. Onder de verdieping is de hoogte 2,50 meter.

1ste Verdieping: Deze is zeer geschikt als kantoorruimte (ca. 45 m2) en bevindt zich in de afwerkfase. In de wand zijn twee vensters geplaatst waardoor u een schitterend uitzicht hebt over de landerijen. De Waddenzeedijk ziet u liggen. Naast de kantoorruimte bevindt zich een compacte opslagruimte voor bijvoorbeeld klein materiaal. De verdieping kan eenvoudig anders ingedeeld worden waardoor er meer opslagruimte ontstaat. De kunststof dakkoepel zorgt voor een licht geheel.

Algemeen: 245 m2 eigengrond. Erfdienstbaarheid over en weer van en naar de openbare weg. Het pand beschikt over wand- en dakisolatie. Verder is er krachtstroom aanwezig en beschikt het over een alarminstallatie. Het pand bevindt zich in een uitstekende staat en is zo te betrekken.

Address: De Tunen 15F, WITMARSUM
City:
Postcode: 8748 EG
Country: Netherlands
Property Id : 22929
Woonoppervlakte: 170 m2
Oppervlakte perceel: 245 m2
Property Order: 0
Bouwjaar: 2005
Publication ID: 4560937
Inhoud: 712
Property Order: 0

    Brochure aanvragen