Your search results

De Skilbank 29, Makkum

€ 197.500 k.k.
De Skilbank 29, Makkum,
toevoegen aan favorieten
473

Ruim hoekappartement met schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Dit appartement is met zijn speelse indeling net wat groter dan de andere appartementen. De extra ramen geven zicht op het strand en het water tot aan de afsluitdijk aan de horizon. De woning is gelegen op de derde woonlaag.

Indeling: centrale entree met trappenhuis en liftinstallatie. De hal geeft toegang tot de berging, een slaapkamer en de ruime en lichte living. De open keuken is centraal in de ruimte geplaatst en beschikt over inbouwapparatuur. Het balkon, op het zuidwesten gesitueerd, is heerlijk zonnig en ook daar heeft u een schitterend uitzicht.

De ouderslaapkamer grenst aan de woonkamer en biedt toegang tot de badkamer. Deze bestaat uit een ligbad met wastafelmeubel en douche met toilet. Een tussendeur kan deze ruimtes afsluiten.

In de kelder van het complex bevindt zich een berging waar de surfplank of fietsen geplaatst kunnen worden. Het gebouw beschikt over een afgesloten entree met telecom. De deuren kunnen elektrisch worden geopend en in combinatie met de lift is het rolstoelvriendelijk. Onder de woningen bevinden zich een aantal winkeltjes en restaurants en daar tegenover Hotel De Vigilante. Op de boulevard met speelfonteinen is het hele jaar door bedrijvigheid.

Algemeen: bouwjaar 1994. Het pand is goed geïsoleerd. De kunststof kozijnen beschikken over dubbel glas. Het pand is goed onderhouden door de actieve en gezonde vereniging van eigenaren.

Address: De Skilbank 29, Makkum
City:
Postcode: 8754 HP
Country: Netherlands
Property Id : 211917
Prijs: € 197.500 k.k.
Woonoppervlakte: 86 m2
Oppervlakte perceel: 1 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Property Order: 0
Bouwjaar: 1994
Publication ID: 5778398
Inhoud: 240 m³
Property Order: 0
Vrij uitzicht
Balkon
Dubbel glas
Centrale verwarming
Volledige isolatie

    Brochure aanvragen