Your search results

Bleekstraat 9, Makkum

€ 198.000 k.k.
Bleekstraat 9, Makkum,
toevoegen aan favorieten
1955
normaal

Zeer royaal bedrijfs-/winkelpand met goede uitstraling gelegen aan een doorgaande weg tegen het dorpshart van Makkum. Parkeerplaatsen aanwezig aan de voorzijde (blauwe zone).
Het pand is aan de voorzijde over de gehele breedte voorzien van een glazen pui, wat fantastische etaleermogelijkheden met zich meebrengt. Door zijn oppervlakte, indeling en goede staat van onderhoud zijn er een legio aan gebruiksmogelijkheden.

Indeling: de commerciële ruimte bestrijkt circa 200m² en is op diverse manieren in te delen. Aan de voorzijde is een aparte ruimte gecreëerd die uitstekend dienst kan doen als kantoor/spreekkamer. Achter de winkel bevindt zich een tweetal magazijnen (circa 16m² en 23m²). Deze ruimtes zijn te bereiken door een brede gang voorzien van openslaande deuren in de zijgevel. Tevens beschikt het pand over een kantine/keuken met eenvoudig keukenblok, een toilet en een uitgebreide groepenkast.

Algemeen: boven de bedrijfsruimte op de begane grond bevindt zich een ruime en moderne woning met eigen entree. De woning kan in combinatie met de bedrijfsruimte gekocht worden. Het gehele pand is in 2014 buitenom geschilderd. De wanden zijn voorzien van wit glasvlies behang. De vloer is gedekt met antracietkleurige vloerbedekking. De plafonds zijn afgewerkt met systeemplafond. Centraal verwarmd door een Nefit HR Ketel (bouwjaar circa 2006).

Dit bedrijfspand is zowel te huur als te koop en is op korte termijn beschikbaar.

Address: Bleekstraat 9, Makkum
City:
Postcode: 8754 CK
Country: Netherlands
Property Id : 22935
Prijs: € 198.000 k.k.
Woonoppervlakte: 200 m2
Property Order: 0
Bouwjaar: 1910
Publication ID: 4560940
Property Order: 0
Centrale verwarming

    Brochure aanvragen