Your search results

Bleekstraat 16, Makkum

Bleekstraat 16, Makkum,
toevoegen aan favorieten
940
verkocht

Woon/werkpand met zonnige plaats en twee ruime garageboxen. Gezien de ruimte is het pand geschikt voor een legio aan mogelijkheden.

Indeling: aan de voorzijde van het pand bevindt zich de uitgebouwde etalage met openslaande winkeldeuren. De winkelruimte is aan de achterzijde uitgebouwd en is nu ongeveer 17,5 meter diep en meer dan 5,5 meter breed. De ruimte beschikt over een eenvoudige keuken, toilet en een stookruimte alwaar de Brink hetelucht c.v.-ketel staat. De binnenplaats is circa 23 m2 groot en is door zijn ligging beschut en zonnig.

1e Verdieping: de bovenwoning is te bereiken via de blankhouten trap in het midden van het pand. De woonkamer met open haard bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De open keuken beschikt onder andere over een keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron en koel/vrieskast. De badkamer is gedateerd maar beschikt over voldoende ruimte en dito verbouwmogelijkheden. Doordat er dakkapellen zijn geplaatst, beschikt het pand over 3 slaapkamers (eenvoudig te verbouwen tot 4 slaapkamers).

2e Verdieping: bergzolder te bereiken via een schuiftrap.

Garageboxen: de garageboxen hebben openslaande deuren en zijn te bereiken via de Turfmarkt. Ook is er een loopdeur naar de binnenplaats. De boxen zijn met elkaar verbonden middels een deur en hebben elk een afmeting van circa 9,20 meter x 2,80 meter.

Algemeen: 224 m2 eigen grond. Bouwjaar 1956. Het pand is deels voorzien van dubbel glas. De garageboxen worden niet apart verkocht.

Address: Bleekstraat 16, Makkum
City:
Postcode: 8754 CL
Country: Netherlands
Property Id : 222006
Woonoppervlakte: 165 m2
Oppervlakte perceel: 224 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Property Order: 0
Bouwjaar: 1956
Garages: 1
Publication ID: 5822626
Inhoud: 625 m³
Ligging Tuin: Oost
Property Order: 0
In centrum
Binnenplaats
Enkel glas
Dubbel glas

    Brochure aanvragen