Your search results

Lutzenpolle 3, Molkwerum

Lutzenpolle 3, Molkwerum,
toevoegen aan favorieten
1844
verkocht

Sfeervol gemoderniseerde woning rustig gelegen aan een kronkelweggetje wat zo karakteristiek is voor Molkwerum. De woning is rond 1880 gebouwd op een van de acht pôllen die vroeger omringd waren door sloten en grachten. De woning heeft karakter van zichzelf met de fraai versierde schouw, de plafondbalken en de kleine deurtjes onder de vensterbank.

Indeling: entree met centrale hal en grote garderobehoek aan de voorzijde. De woonkamer is licht door de grote vensters in de voor- en zijgevel. Achter de woonkamer is de woning uitgebouwd. De ruimte met openslaande deuren in de achtergevel, is recent afgewerkt en doet nu dienst als eetkamer. Aansluitend is de royale keuken. Vanuit dit vertrek is er uitzicht over de landerijen waar u zo nu en dan de reeën zal zien lopen. De keuken beschikt over een gaskookplaat en afzuigkap. De bijkeuken is in 2014 gebouwd, daar bevindt zich de c.v.-ketel en de wasmachine. De centrale hal geeft ook toegang tot de badkamer welke is voorzien van een ligbad, separate douche en wastafel. Het kleine keldertje is goed droog mede door de drainage die rondom de woning is aangelegd. In de achtertuin is een houten tuinhuis geplaatst voor de fietsen . De tuin is aangelegd met een terras grenzend aan de openslaande deuren, gazonnetje en borders met een variëteit aan planten en bloemen.

1e verdieping: de verdieping is opgedeeld in twee slaapvertrekken en een ruime bergkast. In deze ruimte is ook centrale verwarming aangelegd.

Algemeen: 196 m2 eigen grond. De kozijnen zijn nagenoeg allemaal vervangen door kunststof met dubbelglas. Het onderhoud van de woning is goed. Molkwerum is een gemoedelijk waterrijk dorp aan de rand van het IJsselmeer tussen Koudum, Stavoren en Hindeloopen. Via de brede vaart “It Wiid” zijn alle grote Friese meren zo te bevaren.

Address: Lutzenpolle 3, Molkwerum
City:
Postcode: 8722 HK
Country: Netherlands
Property Id : 135685
Woonoppervlakte: 85 m2
Oppervlakte perceel: 196 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Property Order: 0
Bouwjaar: 1880
Publication ID: 5271810
Inhoud: 230 m³
Ligging Tuin: Oost
Property Order: 0
Aan rustige weg
Achtertuin
Dubbel glas
Centrale verwarming
Dakisolatie
Muurisolatie

    Brochure aanvragen